TV-spel som inspirationskälla

Image result for TV-spel som inspirationskällaDet var som en blixt for ner genom himlen när kompisarna bestämde sig för att skapa konst med Super Mario och hans vänner som tema. Även om det inte blev någon stor succé så fick det konstnärer i hela landet att tänka till en extra gång när det handlar om att man ska hitta nya inspirationskällor. I följande inlägg kommer du kunna läsa om några tips för dig som behöver finna ny inspiration. Lycka till!

Inspiration finns överallt runtomkring oss

Det som är viktigt när man är konstnär är att kunna se sådant som andra inte ser och att sedan fånga detta och förmedla det till andra. Det är såklart svårt, och det är just därför som det är svårt att slå igenom som konstnär. Speciellt svårt är det idag i och med att konkurrensen är så hög. Men det handlar bara om att fortsätta försöka och att ständigt utmana sig själv, testa sina gränser och så vidare.

Tänk utanför boxen

Om du är konstnär och kanske vill komma på något som ingen annan har tänkt på innan så kanske du ska fundera på vad det är som inte har gjorts tidigare. TV-spel är ju redan taget, men tänk på att det finns tusentals casinospel som kanske skulle kunna vara din egna unika inspirationskälla. Eller så kanske man skulle kunna tänka sig att få inspiration från allt annat som cirkulerar på nätet just nu. Många gör karikatyrer på sådant som kan vara negativt för vårt samhälle, till exempel kapitalism eller sociala medier. Det kanske skulle kunna vara något som man kan skapa konst utav. Det är endast ens egna fantasi som sätter gränserna. Man kan ju själv välja om man vill att det ska vara rolig eller dyster konst, klassisk eller modern konst och så vidare. Det finns inga gränser.