Nya gallerier i Sverige

Det finns många som provar lyckan med att starta ett eget galleri. För vissa blir det dock en kort vistelse i rampljuset medan andra kanske stannar i rampljuset under en längre period.

Molekyl Gallery – Malmö

På den här moderna mötesplatsen kan man träffa likasinnade samt spana in cool konst på samma gång. Det är så många spännande utställningar på det här galleriet och man kan se flera samtidigt om man har tur. Så håll ögonen öppna för nästa coola utställning här! Det finns något som passar hela familjen så ta med barnen när du åker hit.

Tapper-Popermajer Art Gallery – Malmö

På det här galleriet kommer du kunna se modern konst i form av målningar med spännande färgkombinationer och former som väcker många olika känslor. Detta är en plats som man måste besöka om man vill vara uppdaterad med den hetaste moderna konsten från lokala konstnärer i Skåne. Detta är den perfekta platsen att ta med din dejt på. Ta ett glas på någon trevlig bar innan ni går och kollar på konst, sen kan ni äta middag på en trevlig restaurang i närheten. Malmö är inte så stort så man har nära till allt.

Image result for Galleri Aveny - GöteborgGalleri Aveny – Göteborg

Det här är ett galleri som egentligen inte kan räknas som nytt eftersom det funnits väldigt länge. Men det som är spännande med detta galleri och det som gör att det är med på den här listan är att det har fått ett nytt ansikte, ett rejält lyft kan man säga, och det är detta som gör att man får en känsla av att det är ett nytt galleri. Det är väl värt ett besök.

Galerie Forsblom – Stockholm

Det här är ett spännande galleri som kommer få dig att tappa andan. Det är så många spännande utställningar här och om man har tur så finns det flera stycken att spana in samtidigt.