Löderup perfekt för inspiration

Det verkar som att många konstnärer idag finner inspiration på de skånska slätterna. De finner inspirationskällor i ett rasande tempo vilket gör att det finns många fina nya konstverk för oss andra att uppskatta. Om man vill uppleva något riktigt spännande och nytt när det kommer till modern konst så ska man definitivt åka till Löderup och spana in de nya gallerierna. De är definitivt värda ett besök och du kommer kunna lära dig mer om dessa i följande inlägg.

Modern konst

Det finns mycket modern konst som man kan finna på de skånska vidderna, och just i Löderup finImage result for Modern konstns det numera flera trevliga gallerier som man kan besöka. Den som gillar mer klassisk konst kommer det också att finnas både det ena och det andra för. Och den som gillar natur kommer också kunna finna riktigt trevliga platser att besöka i Skåne. Om man vill så kan man köpa med sig ett trevligt konstverk hem som kan få pryda någon vägg. Det som är kul med konstnärerna i Skåne är att de har så himla stort register. En del fokuserar på klassisk konst medan andra är mer inne på modern sådan.

Ales Stenar

Det finns något som kallas för Ales Stenar på de skånska slätterna och det är stenar som vikingarna troligen reste för att skapa konst på sitt sätt. Detta är ett perfekt ställe att åka till med hela familjen. Så packa bilen och kom ihåg att åka dit när det är fint väder. Det kommer vara gammal konst samtidigt som barnen och kanske även du själv kan lära dig något om vår historia. Och glöm för allt i världen inte kameran eftersom det här är något som du kommer vilja föreviga. Det finns såklart trevliga caféer i närheten där man kan njuta av riktig skånsk fika och kaffe.