Hetaste nytt inom konst

Image result for Hetaste nytt inom konstDen som är intresserad av modern konst har mycket att hålla reda på hela tiden. Det kan för vissa kännas som ett heltidsjobb medan andra kanske det faller mer naturligt för. Oavsett vilken personlighetstyp du är så kommer du få information här om hur man håller sig uppdaterad om det som händer i konstvärlden. Håll utkik på den här sidan för mer information, och tills mer information kommer kan du här i listan nedan finna sådant som du inte vill missa för allt i världen!

Heta nyöppningar av gallerier nära dig

Det finns många gallerier som öppnar och stänger innan man ens har hunnit märka något. Det är lite synd men så är det i den här konkurrensutsatta världen. Dels så händer något väldigt spännande som du inte vill missa om du bor i närheten av den gamla Ericson-fabriken, den kommer nämligen att intas av en känd konstnär som innan ställde ut i New York av alla ställen i världen. Hennes namn är Linn Fernström och hon har skapat sig ett namn både i Sverige och utanför landets gränser.

Modern konst utvecklas ständigt

Det finns många nya konstnärer som försöker slå sig igenom på marknaden. Det kan vara svårt att bli känd men många konstnärer gör det inte för att de vill bli kända, de skapar konst för att det är det de älskar och lever för. Man kan såklart inte vara helt objektiv när det kommer till konst, men en sak diskuteras ivrigt bland de som anses vara experter inom detta ämnet, och det är att grafiska designers är de nya konstnärerna av vår tid. Det har blivit mer och mer populärt att folk placerar dessa konstverk i sina hem. Man kan köpa posters och andra spännande verk som man kan pryda sina väggar i hemmet med om man vill vara modern.