Det har blivit mer och mer populärt att pryda sina hem med posters. Dessa är oftast kopior på kända verk som gjordes för många, många år sedan. Men nu är det mer vanligt att man köper sådant som är skapat av grafiska designers. Nedan finner du en lista med posters som kommer göra att du har unik konst i ditt hem och kommer få dina vänner att undra var du har hittat dessa. Glöm det där med att vara en i mängden och att man ska smälta in. Numera handlar det om att hitta sådant som är unikt och som utrycker din personlighet.

Petra Eriksson – Färgglada och feminina prints

Den här konstnären, Petra Eriksson, är bosatt i Barcelona och hon skapar fina posters med hjälp av grafisk design. När det kommer till modetidningar har hon varit med i de flesta svenska versioner. Att ha hennes posters i sitt hem gör att man får en glad och härlig sommarkänsla året runt. Det finns många olika posters som man kan välja mellan och det är så klart olika färgskalor i dem, så man kan välja själv om man vill ha något i blått, rosa eller vad man vill.

Image result for Grafisk designYlva Skarp – Abstrakt konst när den är som bäst

På gammalt papper skapar Ylva Skarp från Dalarna dessa fantastiskt abstrakta konstverk i svart och vitt. Hennes konst har blivit känd i hela landet men det är inte än så vanligt att ha hennes posters som en del av inredningen. Om du skaffar dessa kommer du garanterat vara den första i din vänkrets som har Skarp på väggen. De är snygga och passar i nästan vilken stil som helst. Tänk på att det går att köpa flera olika posters som har samma stil och sedan kan man skapa ett snyggt collage på en vägg. Det här kan ge en helhetskänsla utöver det vanliga.